Kurs for "folk flest"

Gratis kurs i ISO 9001:2015 standarden

Kontakt oss for mer info

Kommende kurs

Meld deg på et av våre kommende kurs, hvor vi går grundig og grunnleggende gjennom diverse bransje-standarder for å hjelpe deg og din bedrift forstå, gjennomføre og beherske det som trengs for å få topp kvalitet på arbeid og resultat.

29. august 2019 - ISO 9001:2015 Stavanger

Gratis! Et grunnleggende kurs hvor mål er å avmystifisere ISO 9001 standarden. Klikk for mer info/bestilling. 

9. mai - Iso 9001:2015 Stavanger

Gratis:Et grunnleggende kurs hvor mål er å avmystifisere ISO 9001:2015 standarden. Klikk for mer info/bestilling. 

28. Mars - Iso 9001:2015 Stavanger - Fullt!

Gratis:Et grunnleggende kurs hvor mål er å avmystifisere ISO 9001:2015 standarden. Fullt! 

Vi hjelper deg å forstå!

Vi tilbyr åpne gratis kurs i ISO 9001:2015 standarden (kvalitetsledelse). Vårt fokus er å nå ut til “folk flest”. Målet er å få deltagerne til å forstå at standard kan ha en god kost/nytteverdi hvis en har riktig fokus.

Nedenfor finner du en oversikt over kurs og aktuelle datoer. Vi kan også levere bedriftsinterne kurs på forespørsel. Vårt kurs i kvalitetsledelse er godkjent av Norsk Sertifisering for fornyelse av personsertifikater.

Gratis kurs i ISO 9001:2015 – Kvalitetsledelse

Enhver normalt tenkende person kan føle seg rimelig dum når en leser selve ISO standarden. Språkbruken der er vel neppe ment for “mannen i gata”. Resultat av dette er at markedet i stor grad har misforstått intensjonen og bruker ressurser på feil måte med liten nytteverdi.

I Antenor brenner vi for fagområdet og vi ønsker å formidle våre tanker til så mange som mulig. Derfor arrangerer vi disse kursene helt gratis. Målet er å sikre at deltagerne får en grunnleggende og god forståelse av hva kvalitetsledelse egentlig handler om. Vi avmystifiserer standardens innhold og har fokus på hvordan de ulike elementene kan forstås og hvordan organisasjoner kan tilnærme seg disse på en fornuftig og forretningsmessig måte. Vel møtt!

Revisjonsteknikk

Å gjennomføre revisjoner er en nyttig eksersis og et viktig verktøy i alle organisasjoner som jobber med kontinuerlig forbedring. Kurset tar for seg alle fasene i en revisjon. Fra planlegging til rapportering og oppfølging. Etter kurset skal kursdeltakerne være i stand til å gjennomføre revisjoner, både internt og eksternt.

Per i dag gjennomfører vi disse kun som bedriftsinterne kurs. Ta kontakt med oss for dette.

Antenor BMS er markedets mest komplette skybaserte system for Virksomhetsstyring og Kvalitet- og risikostyring.

Se våre produkterKontakt oss

Pin It on Pinterest