Antenor BMS Avvik

Med vår skybaserte digitale løsning kan du enkelt registrere hendelser via mobil, nettbrett eller pc. Saken behandles digitalt og systemet gir deg fantastiske muligheter for grafisk analyse av data som da sikrer kontinuerlig forbedring av din organisasjon.

Her skal det være enkelt å registrere inn data som gir deg gode beslutningsdata. Dette henger i sammen. Man registrer data for å bli bedre. Men uten et godt analyseverktøy er registrering nærmest meningsløst. Med Antenor BMS Avvikssystem vil du være sikret et verktøy som skaper engasjement og deltagelser og sikrer deg den gevinsten en ønsker å oppnå.

Spar tid og kostnader med Antenors BMS Avvikssystem

Feil i bedriften tilsvarer ca 20-30 % av en organisasjons totale kostnader.

Derfor har alle seriøse bedrifter et solid system som sikrer kontinuerlig forbedring. Avviksregistreringen går direkte fra din mobil og inn i databasen for videre behandling og analyse. Enklere blir det ikke. Mål med systemet er å få inn de data du trenger for  gode analyser og gode beslutninger. 

Med Antenor BMS Avvikssystem får du et verktøy som gir deg:

Enkel registrering av data og behandling av avvik

System som kan brukes på mobil eller nettbrett

Ta bilde av hendelsen og legg inn i rapporten

Alle data ligger tilgjengelig for analyse og statisikk – real time data

Gode beslutningsdata

Full styring og oversikt over alle rapportene

Aktiv deltagelse

Skybasert løsning

Leveres på dagen og ingen installasjonkost

Antenor BMS har tre muligheter for analyse av data:

I selve modulen ligger muligheten til å dybdeanalysere alle data som registreres i systemet. Kunden lager selv rapporter og analyser for å identifisere sine forbedringsområder.

Tilleggsmodulen KPI Scorecard: Ved hjelp av denne modulen kan du gjøre ytterligere analyser og dele måltall med resten av bedriften. Et godt verktøy å bruke i forbindelse med leder- og styremøter.

Eksport til Excel: Alle data i avviksmodulen kan eksporteres til Excel for bruk av de analysemulighetene som der finnes.

Våre produkter

Antenor BMS Entry

Systempakke for mindre og/eller nystartede bedrifter. Her kommer du greit i gang med en pakke som åpner dører i markedet til en god pris. Skulle behovet øke kan du enkelt utvide til mer omfattende pakker senere.

Antenor BMS Essentials

Digitale løsninger på det du trenger i forhold til vanlige kunde- og myndighetskrav. Samtidig gir den deg moduler som ivaretar sentrale elementer innenfor Kvalitet- og Risikostyring på en effektiv måte. 

Antenor BMS Premium

Dette er den komplette pakken for litt større og/eller mer komplekse organisasjoner. Vi fokuserer på effektiv styring og kontinuerlig forbedring, både operativt og faglig innenfor Kvalitet- og Risikostyring. 

Add-ons til Antenor AMS Essentials & Premium

Vi kan tilby et stort utvalg av tilleggsmoduler som kan legges til ved behov. Vi kan også lage helt nye moduler for å digitalisere kritiske arbeidsoperasjoner og prosesser. 

Få mer informasjon

Kontakt oss for en uforpliktende prat om våre produkter 

Telefon: +47 51 70 72 90

Epost: [email protected]

Pin It on Pinterest