Antenor BMS Kompetanse

Her får du full personaloversikt over ansatte med status på kompetanse. Dermed kan du lett identfisere tilgjengelig kompetanse internt i din egen bedrift. 

Her kan du da registrere hver enkelt ansattes personalinformasjon som i en personalfile, inkludert pårørende informasjon, med status og utløpsdato for sertifikater.

Har du oversikt over personell og kompetanse?

Kompetansestyring omfatter prosessen med å kartlegge behov for kompetanse, identifisere status på hva en har og dermed også avdekke mulige mangler i bedriften. 

Antenor BMS har en løsning for kompetansestyring som ivaretar hele denne prosessen. 

Antenor BMS Kompetanse gir deg:

Oversikt over sertifikater med tilhørende utløpsdatoer.

Kontroll på sertifikater som går ut på dato

Kontroll på nøkkelkompetanse

Oversikt over faktisk og ønsket kompetanse.

Ivaretakelse av krav i bl.a. ISO 9001 og IOGP 423

Tilfredsstiler GDPR krav

Våre produkter

Antenor BMS Entry

Systempakke for mindre og/eller nystartede bedrifter. Her kommer du greit i gang med en pakke som åpner dører i markedet til en god pris. Skulle behovet øke kan du enkelt utvide til mer omfattende pakker senere.

Antenor BMS Essentials

Digitale løsninger på det du trenger i forhold til vanlige kunde- og myndighetskrav. Samtidig gir den deg moduler som ivaretar sentrale elementer innenfor Kvalitet- og Risikostyring på en effektiv måte. 

Antenor BMS Premium

Dette er den komplette pakken for litt større og/eller mer komplekse organisasjoner. Vi fokuserer på effektiv styring og kontinuerlig forbedring, både operativt og faglig innenfor Kvalitet- og Risikostyring. 

Add-ons til Antenor AMS Essentials & Premium

Vi kan tilby et stort utvalg av tilleggsmoduler som kan legges til ved behov. Vi kan også lage helt nye moduler for å digitalisere kritiske arbeidsoperasjoner og prosesser. 

Få mer informasjon

Kontakt oss for en uforpliktende prat om våre produkter 

Telefon: +47 51 70 72 90

Epost: [email protected]

Pin It on Pinterest