Antenor BMS | Essentials

Med denne pakken har du et kvalitetssystem som tilfredsstiller krav i bl. a. ISO 9001:2015 standarden. Rask etablering og god økonomisk gevinst er i fokus.

Pakken som inkluderer det meste

Pakken inneholder digitale løsninger på det du essensielt trenger i forhold til kunde- og myndighetskrav som f. eks ISO 9001: 2015 standarden og Internkontroll. Her kan du og forsikre deg om at systemet er velfungerende og brukervennlig før du eventuelt går videre med Premiumpakken eller andre tilleggsmoduler

Med Antenor BMS Essenstials så har du det du trenger

I Antenor har vi etablert hundrevis av styringssystemer med mål om å komme opp på et  ISO 9001:2015 nivå. For å nå dette målet er det 2 hovedaktiviteter.

  1. Etablere systematikken og nødvendig dokumentasjon
  2. Utføre aktiviteter 

Det er det siste som er det som gir resultater, både i form av sertifikat og en mer effektiv bedrift. Med Antenor BMS Essentials så blir du fort ferdig med steg 1 og vi sikrer effektiv utførelse av steg 2. 

Fordeler med Antenor BMS Essentials:

Rask etablering av system

Alle moduler du trenger for å komme i gang

Utvid etter behov senere

Iht ISO 9001:2015 standarden

Effektiv utførelse av aktiviteter

ISO 9001 nivå betyr at man styrer, og opererer i det daglige på et visst nivå. Vi bidrar til at dette nivået fungerer på en effektiv måte og gir bedriften gode økonomiske gevinster.

Skybasert system

Systemet leveres «på dagen» uten noen form for installasjon og oppdateres kontinuerlig. Du har det med deg i lomma (mobilen) og kan bruke det overalt hvor det er nettilgang.

Få mer informasjon

Kontakt oss for en uforpliktende prat om våre produkter 

Telefon: +47 51 70 72 90

Epost: [email protected]

Pin It on Pinterest